Details

Belgium

Waeles Interieur

Restaurants & bars


Get Inspired

Exterior, Restaurants & bars, Path ambiance, Overhanging eave, Interior, Restaurant, Corridor, Kitchen, Bathroom


SAVE PROJECT

Project information

"Space as a prerequisite for creativity." With this slogan in mind, star chef Tim Boury and hostess Inge Waeles started looking for a new restaurant location two years ago. A new building was found only 2 kilometers from the old location and after a complete renovation, the Boury team is ready to welcome their guests.

The extra space provided by the villa in fifties style, was used primarily to increase the guests comfort: a light-filled dining room, a terrace with showcooking in the outdoor kitchen, a closed parking lot and the stay-the-night concept 'Caspium by Boury' with 3 guest rooms. Finally, a separate room called ‘Musa’ with garden view was designed to serve as a business lounge for meetings and conferences.

According to chef Tim Boury, this new location offers many opportunities for the restaurant to evolve in all its versatility.

www.restaurantboury.be

Projects in the spotlight

Back to top