Detaljer

Canada


II BY IV DESIGN


Butikker


Bliv inspireret

Indendørs, Forretning, Butikker


SAVE PROJECT

Projektinformation

Toronto PATH detailhandel-placering af en ikonisk, international chocolateur blev afsluttet i 2013. Da designeren fik opgaven med et designe et slående interiør til at fremvise detailforhandlerens fineste chokolade-udbud på en prominent, højtraffikeret placering i centrum, ønskede designeren at prøve noget nyt med lys-designet for at gøre denne flagskibs-placering til noget for sig selv.

Tidligere steder har benyttet spor-belysning med en række signatur-pendeller hængende over betalingsområdet. I afvigelse fra mærke-standarder, viser lys-designet, som var en integreret del af interiør-designet, førende MINIGRID IN TRIMLESS REO armaturer. Mærkets standard-pendeller blev flyttet til den forreste indgang af butikken og hænger over et fremtrædende, rundt display-bord for at skabe en større wow-faktor for forbipasserende ved butiksindgangen.

På tidligere placeringer har mærket haft problemer med at deres premium røde emballage blev orange i den eksisterende belysning. Af denne grund var de modtagelige over for det alternative forslag fra design-teamet, som brugte pærer med et højere CRI indeks, der giver mulighed for en mere retvisende gengivelse af produktet.

LED armaturer var et naturligt valg for dette projekt, da produktet er varmefølsomt. Detailhandel-lokationen er åben 8-9 timer om dagen, hvilket gjorde LED til et godt valg ud fra et strømforbrugs- og vedligeholdelses-synspunkt. Ved hjælp af velkonstruerede LED'er på en timer, med en levetid på 50.000 timer, giver det mulighed for omkring 15-17 års vedligeholdelsesfri belysning.

Den underjordiske placering af denne flagskibsbutik præsenterede en række udfordringer ud fra et belysningssynspunkt. Lave lofter, begrænset plads, en parkeringsplads under butikken og tilstedeværelsen af mekaniske systemer oven over, alt skulle tages med i betragtning. Belysningsdesignerne arbejdede tæt sammen med maskiningeniører for at sikre, at der ikke var konflikter i belysning-layoutet. I bar-området måtte armaturerne justeres halvvejs gennem projektet på grund af den komplekse loftsstruktur. Et forsænket lys blev foreslået, men i sidste ende erstattet med et overflade-monteret.

Fra et design-synspunkt, supplerer belysningen målet om at skabe en ren, minimalistisk indretning. En afvigelse fra den typiske mærke-butik, var kunden tilfreds med det forhøjede miljø, der blev skabt og den måde, hvorpå belysningsdesignet bidrager til at fortælle historien om premium-produktet, det fremhæver, og det smukke interiør afslutter fremhævelsen. Ved at udnytte de trim-frie armaturer lader det belysningen tage en sekundær rolle i forhold til produktudbuddet, hvilket skaber en fantastisk visuel effekt og fastholder en ren, ryddelig loftsflade.

Projektets budget opfyldte kundens forventninger og til dato har de været tilfredse med den stigningen i salget, som den nydesignede flagskibs-placering har nydt godt af.

Projekter i spotlight

Tilbage til toppen

Hi there!

We noticed you may be located in the U.S.

Would you like to...

Go to
deltalight.us

View full products available to the us market

Go to
deltalight.com

View full catalogue (all products are not listed for the us market)