Detaljer

Belgium


P8 Architecten (Antwerpen)


Privat bolig


Bliv inspireret

Indendørs, Køkken, Privat bolig, Dagligstue


SAVE PROJECT

Projektinformation

Den primære hensigt med dette projekt var at skabe et moderne byhus i et område, der er domineret af pakhuse og lejlighedskomplekser. Arkitekten Hansi Ombregts hus er placeret i det gamle havneareal 't Eilandje i Antwerpen, Belgien.

For at opnå maksimal udendørsplads på denne lille grund på kun 69 kvm, valgte vi at hæve huset helt og gøre jordniveauet til en delvis overdækket byhave Beboelsesområdet er derfor flyttet op på første sal. På denne måde blev en moderne version af Piano-nobile huset skabt.

Du kan også se dette i udformningen af facaden, hvor vinduerne er strakt over flere etager. På grund af det begrænsede gulvareal, blev det besluttet at lade pladsen være så åben som muligt. Trappen blev flyttet til forsiden af huset, så den ville have en minimal indvirkning på husets fleksibilitet. På denne måde bliver trappen et legesygt designelement, der er synligt udefra. For at oprette forbindelse mellem de forskellige etager, blev der skabt forskudt plan for at give huset en rummelig fornemmelse.

Hansi Ombregt, arkitekt og grundlægger af P8 Architects: "Til mit køkken har jeg valgt loftsflade-armaturer fra Delta Light, fordi designet har at retro-look, der passer til vores hus. Jeg elsker smukke armaturer, og jeg tror belysning er vigtig i et hus. Det rigtige armatur kan gøre et interiør virkelig fuldført."

Vores Link-armatur passer perfekt til stolenes retro-udseende. Når der gives belysning-rådgivning, spørger vi altid kunden om hans interiør. Selvfølgelig vælger du belysning efter egen smag, men det er også vigtigt, at det passer til stilen af dit interiør.

Projekter i spotlight

Tilbage til toppen