Details

United Kingdom


APA LONDON


Residential


Get Inspired

Interior, Living room, Residential, Corridor, Bathroom


SAVE PROJECT

Project information

Urban in complexity yet strangely archaic / prehistoric in its base simplicity, the apartment dominated by a black steel cube reflects the inhabitants passions and their love for material quality of an elemental nature.

The building, built in the 1930s, had a former life as a shoe factory. The clients were drawn to it for its expansive windows, though the old arrangement of rooms meant that these were always partially hidden from view. A black box sits centrally in the space, like a huge fly tower, wrapping the spaces around it. Each side of the cube is characterised by a different function: reading & working, preparing food & dining or socialising & relaxing. The whole space is however a continuous wrap.

http://apalondon.com/residence-clerkenwell-london

Projects in the spotlight

Back to top

Hi there!

We noticed you may be located in the U.S.

Would you like to...

Go to
deltalight.us

View full products available to the us market

Go to
deltalight.com

View full catalogue (all products are not listed for the us market)