Details

Belgium


Edward Sorgeloose


Offices


Get Inspired

Interior, Corridor, Staircase, Offices, Dining room, Kitchen, Exterior


SAVE PROJECT

Project information

This charming warehouse is part of a site with offices. In order to give a new destination to this building, the client decided to renovate this warehouse. In order to turn the warehouse into a more flexible and usable project, the architect designed a transparent steel frame around the warehouse. This new construction generates not only additional space to the warehouse, but at the same time a new thermic shell for the building.

http://www.edwardsorgeloose.be/

Projects in the spotlight

Back to top

Hi there!

We noticed you may be located in the U.S.

Would you like to...

Go to
deltalight.us

View full products available to the us market

Go to
deltalight.com

View full catalogue (all products are not listed for the us market)