Details

France


Megève Design


Residential


Get Inspired

Exterior, Residential, Wall ambiance, Ground recessed, Interior, Corridor, Kitchen, Bedroom, Swimming pool, Living room


SAVE PROJECT

Project information

The refinement, the thoroughness of execution and a flawless precision raised the level of this luxurious alpine chalet - located at the face of the Mont Blanc range - to a higher level.
The cottage is built around a traditional construction in old wood, with the desire to combine noble and contemporary materials.
Looking to optimize each space, where everything has been carefully chosen and positioned, lighting can create added value to the non-attached elements and highlight the materials, the textures and the wood.
In every living area a cube was created to dissociate each type of use like, for example, the kitchen area and the bathrooms in the bedrooms. Different spots allow to highlight these spaces and produce a soft light, in a universe where the omnipresent wood absorbs everything.
The choice of beam angles and the shades of white, allowed to raise this project to the next level.

Projects in the spotlight

Back to top

Hi there!

We noticed you may be located in the U.S.

Would you like to...

Go to
deltalight.us

View full products available to the us market

Go to
deltalight.com

View full catalogue (all products are not listed for the us market)