Gegevens

België


SAAI.CO


Residentieel


Laat je inspireren

Binnen, Woonkamer, Residentieel, Keuken, Bureau, Gang


BEWAREN

Projectinformatie

Een jong koppel kwam met de vraag om hun woning een opfrisbeurt te geven. De aanpak van hun gelijkvloers. De architectuur was echter onuitgesproken, dus gingen we voor een open plan waarbij enkele functies van plaats wisselden. De keuken kwam in de plaats van de zithoek, eetplaats kwam waar de keuken was en de zitruimte verhuisde naar voor. Ook de integratie van een bureaufunctie zat in het programma. Alle binnenmuren werden verwijderd om een zo luchtig mogelijk geheel te verkrijgen. Een sober kleurenpalet aangevuld met krachtige toetsen van brons en hout werden de basis. Sterk gedefinieerde volumes bepalen de indeling, een aantal vlakken zorgen voor verdere afscherming. Het keukenblok ligt als een zitbank in corian op de vloer van de woonkamer, door het niveauverschil wordt die bank iets verder het werkblad, die op zijn beurt terug op een een bank ligt, dit keer in hout. Hierin wordt het speelgoed van de kinderen opgeborgen. Zwart glas speelt in dit project ook een rol, het benadrukt krachtige onderbrekingen of eindpunten van de ruimte. De gordijnbakken worden visueel doorgetrokken in de gehele ruimte, om een bepaalde rust door het ontwerp te laten vloeien. Deze hoogte is bepalend voor kasten, glazen deuren, meubilair.

Projecten in de kijker

Terug naar boven

Hi there!

We noticed you may be located in the U.S.

Would you like to...

Go to
deltalight.us

View full products available to the us market

Go to
deltalight.com

View full catalogue (all products are not listed for the us market)