Bezoekt u binnenkort Delta Light HQ? Momenteel zijn er wegenwerken die de bereikbaarheid kunnen hinderen. Lees hier hoe u ons vlot kunt bereiken.

Gegevens

België


SAAI.CO


Residentieel


Laat je inspireren

Badkamer, Binnen, Residentieel, Gang


BEWAREN

Projectinformatie

Een zolderruimte en de badkamer verenigen om meer ruimte te creëren was de doelstelling. Planmatig werd de douche uit de badkamer gehaald en in de nieuwe ruimte gezet, als overgang tussen beide functies. De schuinte van het dak werd op vraag van de klant onzichtbaar weggewerkt in de kastvolumes, zodat er een effect van een hoger plafond bereikt werd. Om uniformiteit in materialen te kunnen bereiken, werd er gekozen voor een vloer in mortex, die van in de badkamer door de douche naar de dressing loopt. De douchevloer werd in 1 plaat uitgevoerd, op maat gemaakt. Corian werd het materiaal van keuze voor badombouw en wastafel. Voor de overige kasten werd een houtfineer voorgesteld, waarbij alle grieplijsten in verstek werden afgewerkt. Een grote schuifdeur bekleed met een spiegel zorgt voor de mogelijkheid beide ruimtes af te scheiden.

Projecten in de kijker

Terug naar boven

Hi there!

We noticed you may be located in the U.S.

Would you like to...

Go to
deltalight.us

View full products available to the us market

Go to
deltalight.com

View full catalogue (all products are not listed for the us market)