Bezoekt u binnenkort Delta Light HQ? Momenteel zijn er wegenwerken die de bereikbaarheid kunnen hinderen. Lees hier hoe u ons vlot kunt bereiken.

Gegevens

België


JUMA Architects


Residentieel


Laat je inspireren

Buiten, Wand sfeer, Residentieel, Binnen, Keuken, Woonkamer


BEWAREN

Projectinformatie

Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging JUMA architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht.

In de achtergevel werd daarom een immense raamopening ontworpen die uitzicht geeft op de prachtige tuin en tegelijk veel natuurlijk licht binnentrekt. Het nieuwe schrijnwerk onderscheidt zich duidelijk van de bestaande raamopeningen door de toepassing van een zwarte, strakke kader zodat er geen verwarring kan ontstaan over welke zaken authentiek zijn en welke niet.

Gezien de vele houten balken aan het plafond was de keuze voor de lichtarmaturen niet evident. “Boven het keukeneiland werd gekozen voor een fijn pendel profiel die het aanrecht goed kan uitlichten.” Qua algemene verlichting heeft JUMA architects gekozen voor fijne richtbare witte spots.

http://www.jumaarchitects.com

Projecten in de kijker

Terug naar boven

Hi there!

We noticed you may be located in the U.S.

Would you like to...

Go to
deltalight.us

View full products available to the us market

Go to
deltalight.com

View full catalogue (all products are not listed for the us market)